پیام رسان تلگرام و تمام چیزهائی که درباره آن نمی دانید به همراه دلایل محبوبیت آن نسبت به رقبا
پیام رسان تلگرام
تلگرام بحث داغ این روزهای برخی کشورها از جمله ایران است در این مقاله قصد داریم به این مطلب بپردازیم که تلگرام از کجا آغاز کرد, دلایل محبوبیت و گسترش آن و دلایل فیلترینگ آن در ایران چه بود. پس همراه ما با معرفی پیام رسان تلگرام باشید.
تاریخچه پیام رسان Telegram
در سال 2006 پاول دورف شبکه اجتماعی ویکی(یک شبکه اجتماعی روسی زبان) را با الهام گرفتن از فیسبوک راه اندازی کرد. ولی پس از انتخابات پارلمانی بحث برانگیز سال 2011 و به علت اختلافاتی که با دولت روسیه پیدا کرد تصمیم به فروش بخشی از سهام پیام رسان ویکی گرفت. در سال 2014 به عنوان مدیرعامل شرکت ویکی اخراج شد. همین امر باعث شد تا وی روسیه را ترک و اعلام کند که هرگز به این کشور باز نخواهد گشت. وی با 300هزار دلار در سال 2014 دومین شرکت خود یعنی تلگرام را در برلین آلمان راه اندازی کرد.
تلگرام را می توان یک پیام رسان متن باز رمز نگاری شده رایگان نامید که بر پایه رایانش ابری می باشد. تمامی نسخه های رسمی تلگرام و برخی غیر رسمی ها متن باز می باشند یعنی کاربران می توانند آنها را ویرایش کرده و بهبود ببخشند. با توجه به اینکه پیام رسان تلگرام از سیستم رایانش ابری بهره می برد ولی نرم افزار سمت سرور آن مالکیتی می باشد.
نکات جالب درباره پیام رسان Telegram
1- در فوریه سال 2015 بیش از 350 هزار نفر در آن عضو شدند که روزانه بالای 15میلیارد پیام رد و بدل می کردند.
2- پاول دورف را مارک زاکربرگ(موسس فیسبوک) روسیه می نامند.
3- در نوامبر سال 2014 جایزه 300 هزار دلاری برای یافتن باگ امنیتی در این نرم افزار گذاشته شد که هیچ کس برنده نشد.
4- پاول دورف به مناسبت 27امین سال تولدش مبلغ یک میلیون دلار به بنیاد خیریه ویکی مدیا اهدا کرد.
5- دارائی خالص وی بالای 1.6 میلیارد دلار است.
6- یکی از انتقادها به تلگرام نداشتن حوزه قضائی می باشد.
7- در سال 2017 به عنوان هفتمین پیام رسان پرکاربرد جهان شناخته شد.
8- در سال 2018 تعداد کاربرانش را بیش از 200میلیون نفر علام کرد.
پیام رسان تلگرام در ایران
هر کشوری با توجه به قوانینی که در حوزه های مختلف دارد امکان عمل در آن را پیدا می کند. با توجه به آزاد بودن و رایگان بودن و همچنین امکانات جذاب در پیام رسان Telegram کشورهای مختلفی قصد شخصی سازی آن را داشتند ولی دورف و همکارانش چنین اعتقادی نداشتند بنابراین پس از مذاکرات فراوان و ایجاد آشوب و ناامنی در کشور با توجه به وجود کانال های معاند کشور شورای عالی فضای مجازی در 10 اردیبهشت سال 97 تصمیم به فیلترینگ کامل تلگرام گرفت. با توجه به فیلترینگ کامل این پیام رسان در ایران ولی درصد کمی آن را ترک کردند و کماکان کاربران ایرانی در آن فعالیت می کنند.
فرصت شغلی در پیام رسان تلگرام
با توجه به استقبال گشترده ایرانیان از این پیام رسان به خاطر امکانات جذاب که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد
- امکان ایجاد کانال
- امکان ایجاد گروه
- امکان تغییر گروه به سوپر گروه(افزایش کاربر پیدا می کند)
- امکان چت خصوصی
- امکان ارسال فایل, عکس و ویدئو
- بهره گیری از ایموجی ها در مکاتبات
- امکان برقراری تماس صوتی رایگان
- امکان ساخت ربات
- و ….
افراد زیادی تصمیم به کسب درآمد از آن گرفتند و طبق آمار نزدیک 800هزار نفر در آن کسب درآمد می کنند. هر قانونی که در کشوری وضع می شود قابل احترام است و مطمئنا به صلاح کشور خواهد بود.
فروشگاه اینترنتی تم پرس در Telegram
شما عزیزان می توانید از طریق آیدی @thempress_support بابت مشاوره قبل از خرید و طرح سوالات مربوط به فروشگاه یا مطالب منتشر شده در سایت با مشاوران و پشتیبان های ما مکاتبه نمائید. همچنین کانال تلگرامی ما هم فعالیت خود را آغاز کرده و شما می توانید جهت اطلاع از آخرین جشنواره ها و تخفیفات و اخبار خانواده تم پرس در آن به نشانی @thempress_com عضو شوید.