نصب قالب در وردپرس – چگونگی نصب قالب در وردپرس
نصب قالب در وردپرس
در این مقاله به بررسی نحوه نصب قالب در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می پردازیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. قبل از هر کاری، بهتر است برای نصب قالب در وردپرس نسخه آخر وردپرس را نصب کنید.برای این کار شما می توانید از سایت و مرجع وردپرس استفاده کنید.
چگونگی نصب قالب در وردپرس
گام 1: دانلود قالب
قالبهای اختصاصی را میتوانید از طریق سایتهای آنلاین، بازارهای الکترونیکی قالب، فروشگاههای اینترنتی یا شرکتهایی که قالب طراحی میکنند دانلود کنید. بعضی از قالبها رایگان و بعضی دیگران پولی هستند. پس از دریافت فایل ZIP قالب برای شروع به کار، آن را با استفاده از نرمافزار فشردهسازی متناسب با سیستم خود، از حالت فشرده خارج کنید. برخی از سایت هایی که میتوانید از آنها قالب وردپرس دانلود کنید عبارتند از:
بعد از دانلود، فایل ZIP را در کامپیوترتان از حالت فشرده خارج کنید.
گام 2: آپلود قالب
رای آپلود قالب به وردپرس، به بخش “افزودن قالب” در پنل مدیریت وردپرس بروید. در اینجا، باید فایل ZIP قالب مورد نظر را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه ” نصب ” کلیک کنید. پس از نصب، این پیغام به شما نشان داده شود: “قالب با موفقیت نصب شد”.
Appearance > Themes > Add New > Upload Theme
پیشخوان>> نمایش >> پوسته ها >> افزودن
گام 3: فعالسازی قالب
حال که قالب را بر روی وبسایت خود نصب کردهاید، نوبت به فعال سازی آن است. برای فعالسازی قالب، از بخش “قالبها” در منوی “ظاهر” انتخاب کنید. اگر قالبی که نصب کردهاید در این بخش به نمایش در نیامده است، بر روی گزینه “افزودن قالب” در سمت بالا کلیک کنید و سپس قالب خود را انتخاب کنید. حال، بسته به قالبی که انتخاب کرده اید، پیشنمایشی از آن در اختیار شما خواهد بود. برای فعالسازی قالب، بر روی دکمه “فعالسازی” کلیک کنید.
Appearance > Themes
نمایش >> پوسته
بعد از فعال کردن قالب، شما میتوانید به تنظیمات قالب ویرایش مطابق با سلیقه خودتان دسترسی داشته باشید.
گام 4: استفاده از قالب
حالا شما میتوانید از این قالب برای وبسایت خود استفاده کنید. به سادگی میتوانید یک نمونهی از وب سایت خود را با استفاده از این قالب ایجاد کنید.
گام 5: سفارشیسازی قالب
بعد از فعال سازی قالب بر روی وب سایت شما، قالب به صورت پیشفرض بر روی سایت شما اعمال شده و شما میتوانید به تنظیمات آن دسترسی داشته باشید و آن را به دلخواه خود سفارشی کنید. برای مثال در قسمت “نمایش > تنظیمات قالب” میتوانید رنگ، تصاویر، نحوه نمایش مطالب وغیره را تنظیم کنید. هم چنین میتوانید افزونههایی که با قالب شما سازگار هستند را نیز نصب کنید. برای استفاده از قالب نصب شده، به بخش “منوی وب سایت” بروید و بر روی قالب نصب شده کلیک کنید. این باعث میشود وبسایت شما با قالب جدید نمایش داده شود.
امیدوارم توضیحات بالا به شما کمک کافی را برای نصب قالب در وردپرس ارائه داده باشد. در صورت وجود سوال، همیشه میتوانید با ما در ارتباط باشید.